Om

Lackeby Products AB är en global aktör med lokal förankring och ingår i den familjeägda koncernen FAMAX AB med 3 generationer av entreprenörsanda.

Vår historia börjar redan 1935, då Läckeby Rörledningsaffär grundades av Martin Axelsson. På den tiden var verksamheten främst inriktad på VVS-installationer. När Kjell Axelsson, och hans äldre bror Stig tog över företaget 1967, breddades inriktningen till att även omfatta pumpstationer och vattenrening. Detta var den tid då produkttillverkningen startade, och den framgångsrika historien om Roto-Sieve Trumsil har sin början. Roto-Sieve har visat sig vara en överlägsen och pålitlig lösning för separationsbehov i en mängd olika applikationer över hela världen och ett starkt varumärke som vi är stolta att förvalta.

Lackeby Products AB har idag ca 50 anställda och konstruerar och tillverkar utrustning för mekanisk- och biologisk rening och återvinning som minskar miljöpåverkan. All tillverkning sker i Kalmar för att säkerställa att funktion och kvalitet alltid bibehålls. Vi värnar om att vara en trygg och trivsam arbetsplats i ständig utveckling.

Vårt mål har alltid varit att hjälpa våra kunder att hitta den optimala lösningen för sitt specifika projekt och leverera rätt produkt till rätt pris. Tack vare vår stora erfarenhet av produkterna och deras relaterade processer, kan våra kunder alltid känna sig trygga med att Lackeby som en kompetent, kvalitetsmedveten och ansvarsfull leverantör, alltid strävar efter att uppfylla våra kunders verkliga behov.

Genom att vara nära marknaden och följa eller driva kravställningar kan vi styra vår produktutveckling för att ständigt ligga i framkant.

Lackeby´s erfarenhet i siffror:

·         Tillverkning av produkter sedan 60-talet

·         Levererat över 20 000 produkter till över 120 länder

 

·         Arbetar aktivt med f.n. 25 distributörer i hela världen